Luchtwassers

Ervaar de door een KWB gezuiverde lucht uit een stal met duizenden varkens!
De KWB biologische luchtwassers hebben erkend de laagste spui, zonder gebruik van denitrificatie of omgekeerde osmose.

Een luchtwasser is in de dagelijkse gang van zaken niet meer weg te denken in de huidige veehouderij. Of het nou gaat over varkens, pluimvee of andere dieren. De maatschappij vraagt om de inzet van ammoniak -, geur - en stof reducerende maatregelen. U speelt hierop eenvoudig in met een KWB Luchtwasser. Een systeem wat u weinig tijd kost en wat u kunt vertrouwen. Dankzij unieke technieken is het KWB Luchtwasconcept ongeëvenaard en voor u de meest voor de hand liggende methode om aan de aanhoudende vraag te voldoen. Laat u zich eens geheel vrijblijvend informeren door ons.


Geen enkele wasser is gelijk. Van buiten zijn ze hetzelfde, maar verschillen in afstelling en binnenwerk omdat ze zijn afgestemd op de specifieke situatie. Hierboven ziet u de BWL2011.07 met 85% ammoniakreductie en een capaciteit van 180.000m³. Een onderhoudsvriendelijke en duurzame installatie met kwaliteit van de bovenste plank.

 Wij vinden dat een wasser twintig jaar mee moet kunnen gaan, zeker gezien het feit dat de terug verdientijd onder druk staat bij minder hoge prijzen. Daar is in het ontwerp van onze luchtwassers ook rekening mee gehouden.

KWB Air vindt in haar systemen de ideale compromis tussen resultaat, ruimte en kosten.
Er zijn situaties welke om een andere oplossing vragen. Wij denken op verregaande wijze graag met u mee in de mogelijkheden.

 

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Subdiensten

Contactpersonen