Kwaliteit

KWB Air Systems legt de lat hoog. Omdat wij gebruik maken van hoogwaardige materialen en technieken is dit na verloop van tijd te merken in uw portemonnee. We streven naar een totale ontzorging van u als ondernemer. Het is wel zo prettig dat u weet dat alles in orde is als u het bedrijf een keer moet verlaten. In goed overleg is bij ons veel mogelijk, dus met een goede communicatie is het succes van elk project gegarandeerd. Kwaliteit komt overal terug, zowel in mensen en in materiaal. Zaken waar u in investeert. Wij willen u het beste op het gebied van luchtwassing aanbieden.

Ons innovatieve concept en onze visie zorgen dat u snel overtuigd zult zijn. Belt u ons op 0492- 769 038 of vul het onderstaande "Vrijblijvende offerte aanvraag" veld in en wij nemen contact met u op.

Handhaving door lokale overheden:

De invulling van het handhavingsbeleid is per gemeente verschillend. KWB denkt met u en uw eventuele adviseur mee op het gebied van luchtwassing. Het voorzien in tegemoetkomingen aan derden maakt deel uit van de investering in KWB Air Systems.

 

Onderhoud aan de wasser

Een veel gestelde vraag is die over het onderhoud van de wasser. Elke wasser heeft onderhoud nodig. Onze wasser is eenvoudig te betreden en te inspecteren, maar is ook makkelijk te demonteren door het alles-in-één principe. Bovendien bieden wij twee jaar garantie op de hele installatie. Zodoende leert u ons beter kennen en wij u.